Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-09@07:34:02 GMT

مردان مضطرب بخوانند

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۱۴۲۱۵

مردان مضطرب بخوانند

به گزارش جام جم آنلاین، در میان مردان میانسال سالمی که بیماری قلبی یا دیابت (بیماری متابولیک قلبی) نداشتند، افرادی که در میانسالی دچار اضطراب بودند با افزایش سن، احتمال بیشتری وجود دارد که مبتلا به بیماری قلبی شوند.

این مطالعه به رهبری لوینا لی، دکترا در ماه ژانویه در نشریه انجمن قلب آمریکا منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بررسی مذکور، محققان از پرسشنامه‌هایی استفاده کردند که از مردان در مورد دو جنبه اضطراب یعنی روان‌رنجوری و نگرانی بیش از حد، سؤال کردند.

محققان توضیح می‌دهند که روان‌رنجوری به معنای تمایل به درک تجربیات به عنوان تهدیدکننده، احساس اینکه چالش ها غیرقابل کنترل هستند و تجربه احساسات منفی مکرر مانند ترس، اضطراب، غم و عصبانیت در بسیاری از موقعیت ها است.

از سوی دیگر، نگرانی می‌تواند طبیعی بوده و به راه‌حل‌های سازنده منجر شود، اما همچنین ممکن است ناسالم باشد، به‌ویژه زمانی که غیرقابل کنترل شود و در عملکرد روزانه اختلال ایجاد نماید.

لی، استادیار روانپزشکی دانشگاه بوستون در این خصوص گفت: یافته‌های ما نشان می‌دهد که اضطراب با فرآیندهای بیولوژیکی ناسالم مرتبط است و راه را برای ابتلا به بیماری قلبی و دیابت در مردان هموار می‌کند. ممکن است مردم تا زمانی که تشخیص بیماری قلبی را دریافت نکرده باشند، به سلامت قلب خود توجه نکنند. یافته‌های ما نشان می‌دهد که توجه به شاخص‌های سلامت متابولیک قلبی مانند وزن و فشار خون، در سنین بسیار پایین‌تر، مهم است.

وی افزود: انجام این کار ممکن است مزایای بلندمدتی در جلوگیری از پیشرفت بیماری قلبی و دیابت داشته باشد. حفظ سلامت روان به طور بالقوه یکی از راه‌های حفظ سلامت متابولیک قلبی است اما از آنجایی که این مطالعه بر روی مردانی انجام شد که تقریباً همگی سفیدپوست (۹۷٪) و جانبازان جنگی (۹۴٪) بودند، تحقیقات بیشتری برای بررسی تأثیر اضطراب بر سلامت قلب در زنان، غیر کهنه سربازان، افراد از نژادهای مختلف و افراد جوانتر نیز مورد نیاز است.

لوین، رئیس قلب و عروق مرکز پزشکی هیوستون نیز در این باره خاطرنشان کرد: همه در زندگی خود کمی اضطراب را تجربه می کنند. با این حال، افرادی که معتقدند درجات اضطراب مداوم، شدید و غیرطبیعی (یا عوامل دیگر مانند افسردگی یا استرس) را تجربه کرده‌اند، بهتر است این موضوع را با مراکز خدمات بهداشتی در میان گذاشته و با یک متخصص سلامت روان را ملاقات کنند.

محققان داده های ۱۵۶۱ مرد را که در کلینیک سرپایی بوستون تجزیه و تحلیل کردند. زمانی که در سال ۱۹۷۵ در این مطالعه ثبت نام کردند، این مردان ۳۳ تا ۸۴ ساله (با میانگین سنی ۵۳ سال) بودند و بیماری قلبی، دیابت نوع دو، سکته مغزی یا سرطان نداشتند.

در شروع مطالعه، آنها به پرسشنامه‌هایی در مورد روان رنجوری و نگرانی پاسخ دادند. آنها هر ۳ تا ۵ سال برای ۴۰ سال آینده (یا تا زمان مرگ یا انصراف از مطالعه) برای معاینه فیزیکی و آزمایش خون به کلینیک رفت و آمد داشتند.

محققان دریافتند مردانی که در میانسالی دارای سطوح بالایی از روان رنجوری یا نگرانی هستند، بیشتر در معرض خطر بالای متابولیک قلبی قرار دارند.

منبع: بهداشت نیوز

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: افسردگی استرس اضطراب سلامت روان متابولیک قلبی بیماری قلبی روان رنجوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۴۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!

 
به گزارش تابناک به نقل از نوریج، نتایج یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه تورنتو،  مشخص کرد که چگونه علاقه افراد به قهوه، همراه با ترکیب ژنتیکی آنها می‌تواند بر سلامت کلیه‌ها تاثیر داشته باشد.

تاثیر قهوه بر سلامتی همیشه موضوع بحث بوده است. مطالعات قبلی تصاویر متناقضی را ترسیم کرده‌اند، با برخی هشدارها درباره اثرات مضر کافئین بر سلامت کلیه‌ها، در حالی که برخی دیگر مزایای محافظتی آن را پیشنهاد می‌کنند.

با این حال، این تحقیق جدید ملاحظاتی را مطرح کرده که تعامل بین مصرف کافئین و ژنتیک نام گرفته است.

این مطالعه با تمرکز بر افرادی که روزانه سه فنجان یا بیشتر قهوه مصرف می کنند، معادل حدود 300 میلی‌گرم اسپرسو، نقش مهمی را که ژن‌های ما در نتایج سلامت ایفا می‌کنند، شرح می‌دهد.

نکته قابل توجه، در جاهایی مانند کانادا و ایالات متحده، میزان مصرف روزانه کافئین توصیه شده برای بزرگسالان به 400 میلی گرم محدود شده است.

در مطالعه جدید مسئله ژنتیک افراد و میزان متابولیسم کافئین در بدن مطرح شده و ثابت شده که میزان تجزیه و متابولیسم مواد موجود در قهوه در افراد متفاوت است و باید به میزان آن توجه کرد.  

امروزه، با در دسترس بودن آزمایش‌های ژنتیکی برای تغییراتی مانند ژن CYP1A2، افراد می‌توانند توصیه‌های شخصی در مورد مصرف کافئین خود و پیامدهای بالقوه آن برای سلامتی دریافت کنند.

محققان با بررسی شاخص‌های سلامت کلیه‌ها مانند آلبومینوری، هایپرفیلتراسیون و فشار خون دریافتند که متابولیسم‌های کندی که قهوه مصرف می‌کنند با خطر بیشتری برای مشکلات کلیوی روبرو هستند.

این مطالعه با سرپرستی احمد السوهمی استاد دانشگاه تورنتو  در مجله پزشکی JAMA Network  منتشر شد، که نشان می‌دهد که تاثیر انتخاب‌های غذایی ما، مانند مصرف قهوه، میان همه مردم جهان مشترک نیست، بلکه عمیقاً شخصی است و تحت تاثیر ژنتیک است.

درک استعدادهای ژنتیکی ما می‌تواند منجر به انتخاب‌های سبک زندگی سالم‌تر شود که به طور خاص برای نیازهای فردی ما طراحی شده است و راه را برای تصمیم‌گیری‌های آگاهانه‌تر و موثرتر تغذیه هموار می‌کند.

دیگر خبرها

  • عوامل ساده‌ای که به بیماری قلبی ختم می‌شود
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی
  • عوامل خطر « زوال عقل زودرس » را بشناسید
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • تاثیر ذرات آلاینده بر کنترل هیجانات / تجربه بیشتر افسردگی و اضطراب در روزهای آلوده
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • اهمیت مدیریت استرس در جهان امروز
  • اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟
  • آمادگی جسمانی با سلامت روان بهتر در جوانان مرتبط است
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!